Zapasowe ostrze piły: 79,5-calowe ostrze piły może ciąć mięso i kości dokładnie i płynnie, jeśli ostrze piły nie tnie już czysto i stępi się, to ostrze jest idealnym zamiennikiem. Stal węglowa o wysokiej wytrzymałości: W porównaniu z tymi, które łatwo się łamią, nasze ostrza piły są wykonane z wytrzymałej stali węglowej i wykorzystują technologię spawania bezszwowego, która ma zwiększoną twardość i jest bardziej trwała. Ostre zęby piły: Zęby piły o średnicy 0,02 cala są hartowane wysokoczęstotliwościowo, można ciąć różne twarde kości i mrożone mięso, takie jak duże kawałki kości jagnięcej, kości wołowej, delikatnie popychając składniki. Cienkie do plasterków szynki, grube do dużych kości, można zrobić znakomicie. Dobrze zapakowane opakowanie: W jednym opakowaniu znajduje się 5 ostrzy piły, więc można łatwo wymienić zużyte ostrza piły w taśmowej pile do mięsa. Ponadto są one osobno owinięte papierem nierdzewnym, aby mieć pewność, że są nienaruszone. Szeroka kompatybilność: Zwykle kompatybilne z modelami maszyn do cięcia kości dwa w jednym: SJY-F250BE. Doskonale nadaje się do krojenia żeberek, mrożonego mięsa, kości wołowych i baranich, mrożonych ryb itp. Doskonale nadaje się do restauracji, sklepów mięsnych, supermarketów, zakładów przetwórstwa mięsnego, rzeźni itp.
Oszczędzasz 52,66 zł
Dostawa możliwa już 20.8.
Gwarancja ✓ 24 miesiące
Od 0 zł
Do 14 dni
100% bezpiecznie